7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a HERNÁDI pont budapesti bemutatójára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a HERNÁDI pont budapesti bemutatójára! LEZÁRVA

2016. 03. 30. | 7óra7

Az Orlai Produkció új előadására, Hernádi Judit zenés estjére, a HERNÁDI pontra nyerhetnek jegyet játékosaink.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek az április 8-ai bemutatóra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre április 5-én 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult.

A nyertesek:

Ángyás Istvánné és Szigetvári Brendon.

A győri bemutatót követően április 8-tól Budapesten is látható lesz a hamarosan 60. születésnapját ünneplő Hernádi Judit zenés estje. "Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind ami vagyok. És már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni, mi volt, mi lesz" - mondja magáról Hernádi Judit. Az estet Pelsőczy Réka rendezi.

6m6c8537.jpgHernádi Judit a HERNÁDI pont című előadásban (fotó: Takács Attila)

A megválaszolandó kérdés:

Az alábbiak közül az Orlai Produkció melyik előadásában játszik még Hernádi Judit?

A) Aranytó
B) Hitted volna?
C) A nagy négyes

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 2x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A HERNÁDI pont budapesti bemutató előadása április 8-án, este 8 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr158534350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása