7óra7

Öngyilkosok klubja – Premier a beregszászi színházban

Öngyilkosok klubja – Premier a beregszászi színházban

2014. 03. 07. | 7óra7

Rendhagyó konstrukcióval készült az Öngyilkosok klubja című előadás, ami témáját tekintve sem szokványos.

Az előadás a filmkészítésből ismert flashback technika segítségével jut el a klubtagok múltjához: ki, hogyan és miért választotta végül a klubot, amelynek fő profilja segítségnyújtás az élet önkezű befejezéséhez. Persze nem kell vérdrámára gondolni, a groteszk műfajban sok derű rejlik, amihez élő zenével kísért dalok is párosulnak – áll az előadás szinopszisában.

Az előadásban színpadra lép Béres Ildikó, Domáreckájá Júlia, Ferenci Attila, Gál Natália, Ivaskovics Viktor, Kacsur András, Kacsur Andrea, Orosz Ibolya, Orosz Melinda, Sőtér István, Szabó Imre, Tarpai Viktória, Vass Magdolna, valamint Császár István, Nagy Attila és Fóris Csaba. A produkció koreográfusa Fehérvári Péter.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr487996189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása