7óra7

Bűn és bűnhődés: licitálni lehet az egyetlen jegyre

Bűn és bűnhődés: licitálni lehet az egyetlen jegyre

2014. 01. 15. | 7óra7

Az Ódry Színpad, a FÜGE és a TÁP Színház közös produkciójában meghirdetett előadásokra nem vásárolható jegy, a produkció megnézésének a lehetőségét az nyeri, aki a legmagasabb ajánlatot teszi a licitáláson, amely online zajlik, a https://sites.google.com/site/bunesbunhodeslicit/ oldalon. A jelentkezőnek licitenként meg kell adnia nevét, email-címét és telefonszámát, valamint az összeget. A január 31-i előadáson való részvételre szóló licitálás 2014. január 28-án este 10 órakor jár le.

Bűn és bűnhődés (egynézős előadás) - Király Dániel, Szilágyi Csenge, Bach Kata, Fekete Ádám, Gyöngy Zsuzsa

"Helyesebb, ha most már teljesen / vallomástételre. / Nyíltan gyilkos. / Jelentkezzék! / Tudom, milyen nehéz maga, / Rogyion terhet cipel Romanovics. / Sok van még Raszkolnyikov. / Beszélünk. / Ne vesse meg, még adhatok / két napocska élet. / Te vagy a
Ezt az előadást egyedül nézed. Nem tudsz osztozni rajta senkivel. De nem is kell. Itt Te vagy a gyilkos" – így szól az "egynézős" Bűn és bűnhődés szinopszisa.

Bűn és bűnhődés (egynézős előadás) - Király Dániel, Fekete Ádám

"Amikor benn vagyok, tíz perc sem kell ahhoz, hogy felfogjam, mi a szabályrendszer. És azt is, hogy ez tényleg egynézős. Nem is pontos a néző: itt én vagyok a főszereplő. Sőt, a gyilkos maga. És ez nem poénlelövés, benne van a szinopszisban, de a Bűn és bűnhődés nem krimi, hanem sokkal inkább utazás egy dosztojevszkiji világba, ami az elején inkább kafkainak tűnik, de szépen összeúszik a kettő, mutatva, hogy realizmus és abszurd megfér egymás mellett. Ahogy a nevetés és az összeszoruló gyomor is" – írtuk az előadásról kritikánkban A produkciót a 7óra7 tavalyi top40-es listájába is beválogattuk.

Az előadást játsszák: Bach Kata, Bán Bálint, Bárnai Péter / Ficza István, Fehér László, Fekete Ádám, Gyöngy Zsuzsa, Hegymegi Máté, Király Dániel, Kurta Niké, Törőcsik Franciska, Rada Bálint és Szilágyi Csenge. A zenét Dargay Marcell szerezte, a produkció rendezője Fehér Balázs Benő.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr657996627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása