7óra7

Bűn és bűnhődés egyetlen nézőnek

Bűn és bűnhődés egyetlen nézőnek

2013. 12. 07. | 7óra7

Mivel egy előadásra csak egy néző juthat be, a jegyvásárlás sem hagyományos formában zajlik: december végétől a Jurányi honlapján lehet majd licitálással hozzájutni a januári (majd a későbbi) előadások egy-egy jegyéhez.

Bűn és bűnhődés – trailer

"Helyesebb, ha most már teljesen / vallomástételre. / Nyíltan gyilkos. / Jelentkezzék! / Tudom, milyen nehéz maga, / Rogyion terhet cipel Romanovics. / Sok van még Raszkolnyikov. / Beszélünk. / Ne vesse meg, még adhatok / két napocska élet. / Te vagy a
Ezt az előadást egyedül nézed. Nem tudsz osztozni rajta senkivel. De nem is kell. Itt Te vagy a gyilkos" – így szól az "egynézős" Bűn és bűnhődés szinopszisa.

A TÁP Színház produkciójában műsorra tűzött előadást játsszák: Bach Kata, Bán Bálint, Bárnai Péter, Fehér László, Fekete Ádám, Ficza István, Gyöngy Zsuzsa, Hegymegi Máté, Király Dániel, Kurta Niké, Törőcsik Franciska, Rada Bálint és Szilágyi Csenge. A zenét Dargay Marcell szerezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr407996975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása