7óra7

Edith és Marlene – 25 év után újra Budapesten

Edith és Marlene – 25 év után újra Budapesten

2013. 11. 26. | 7óra7

A darab két ikonról szól, az előadás pedig két ízig-vérig színésznőről, akik a legendákra emlékezve megpróbálják felidézni Edith Piaf és Marlene Dietrich alakját. A darabot először 25 évvel ezelőtt mutatták be a Pesti Színházban. A rendezői székben akkor is Mészáros Márta ült, aki azóta több európai városban is színpadra vitte Pataki Éva művét.

A két legendás nő történetét Kecskés Karina, Marton Róbert és Nagy Dániel Viktor segítenek elmesélni, akik mind több szerepet alakítanak a két felvonásos zenés darabban. Az est során felcsendülnek a jól ismert örökzöldek, többek között a Padam és a Lili Marlen.

Az előadás humora, történelmi hűsége és elemelt fikciói egy filmrendező olvasatában izgalmas estét ígérnek azoknak is, akik csak szórakozásra és ismert slágerekre vágynak, és azoknak is, akik közelebb szeretnének kerülni a két nagy nőalak személyiségének titkaihoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr367997069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása