7óra7

Újra itt A kastély

Újra itt A kastély

2013. 09. 27. | 7óra7

A kastély

Idegen férfi érkezik a faluba. Földmérőnek mondja magát. A kastélyt keresi, hogy megbízói levelével megkezdje munkáját. Egy hivatali hiba folytán a földmérői állás szükségtelenné válik. Az idegen egyetlen célja, hogy kinyomozza az életével játszó hivatali vétséget, hogy eljusson a kastélyba, és találkozzon az igazgatóval.

Íme az előadás trailere.

Franz Kafka: A kastély - trailer

A IV. éves fizikai színházi koreográfus osztály hallgatójának vizsgaelőadásának szereplői: Fehér László e.h., Stork Natasa, Pallag Márton e.h., Viktor Balázs e.h., Nagy Mari, Nagy Dániel Viktor, Horkay Barnabás e.h., Hay Anna, Székely Rozi, Gyöngy Zsuzsa e.h. és Bárnai Péter e.h. Az adaptációt a rendező, Soós Attila e.h. és Fekete Ádám e.h. készítette, dramaturgja: Muhi Zsófia.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr667997559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása