7óra7

Lung László Zsolt lett a Vigadó Művelődési Ház igazgatója

Lung László Zsolt lett a Vigadó Művelődési Ház igazgatója

2013. 07. 06. | 7óra7

Gyerekességek - Lung László Zsolt Lung László Zsolt a Városi Színház és az Aradi Kamaraszínház színésze, valamint az Open Stage társulat humoristája egyedüliként jelentkezett a Vigadó megüresedett igazgatói tisztségére, és csütörtökön sikeresen védte meg menedzseri tervét a város önkormányzatának bíráló bizottsága előtt, amely az igazgatójelölt pályamunkáját összességében 93 pontra értékelte, a szóbeli vizsgán 97 pontot kapott. Lung László Zsolt, a Vigadó Művelődési Ház új igazgatója április 3-tól kezdhet el dolgozni – tájékoztatott a kézdivásárhelyi önkormányzat. Mint ismeretes, a kézdivásárhelyi Vigadó korábbi igazgatója, Ferencz Attila indoklás nélkül beadta a lemondását a város polgármesterének.

A kézdivásárhelyi igazgatói tisztség betöltésével viszont megüresedett a kovásznai Művelődési Ház igazgatói állása. Lung László Zsolt ugyanis március elején sikeresen versenyvizsgázott a háromszéki fürdőváros művelődési házának vezetői tisztségére is. A színész-humorista a maszol.ro érdeklődésére elmondta: Kovásznán megnyerte ugyan a versenyvizsgát, de nem írta alá a szerződést, és mivel Kézdivásárhelyen is sikeresen vizsgázott, inkább a Vigadó vezetését vállalja.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr737998835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása