7óra7

Új színház nyílik Budapesten

Új színház nyílik Budapesten

Színház reggelire - 2016. december 2.

2016. 12. 02. | 7óra7

A Mozsár Műhely révén mostantól eggyel több fórumon mutathatják meg magukat a független művészek.

Új játszóhelyet kapnak a függetlenek


A Nagymező utcai Mozsár kávézó emeletén kialakított Mozsár Műhely mostantól színházi előadásokat is felszolgál az érdeklődőknek. Az alkotók pályázati úton nyerhetnek lehetőséget előadásaik bemutatására. Az első előadás Szilágyi Bálint által rendezett Karnyóné lesz. Részletek és program itt.

karnyone.JPGBarna Zsombor, Feczesin Kristóf és Szántó Balázs a Karnyóné imázsfotóján

Színészhallgatók a Művészetek Palotájában


Az SZFE harmadéves zenész színész osztályának hallgatói december elején két alkalommal is a Müpa színpadára állnak. Selmeczi György és Novák Eszter növendékei december 4-én Shakespeare vígjátékainak jeleneteit viszik a közönség elé Blaskó Péter partnereiként. December 6-án pedig a 14-18 éves korosztálynak szóló családi programban lépnek fel a növendékek.

Slam a színházról


A Slam Poetry Miskolc tagjai idén is a maguk módján fogalmazzák meg véleményüket a Miskolci Nemzeti Színház bemutatóiról. Az évadban eddig a Bakkhánsnőket és a Kivilágos kivirradtigot dolgozták fel (utóbbit mi is, szintén a magunk módján – kritikánk itt olvasható). A slam-előadásokról videó a színház.hu-n érhető el.

 20160603_mnsz_kivilagos_kivirradatig_proba_21.JPGGáspár Tibor a Kivilágos kivirradtigban(fotó: Gálos Mihály Samu)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8912016057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása