7óra7

Balatoni nyár Kultkikötő módra

Balatoni nyár Kultkikötő módra

2016. 08. 11. | 7óra7

Színházi estékkel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várja látogatóit a Kultkikötő augusztus 10. és 14. között.

Augusztus 10-én, szerdán Esterházy Péter Tizenhét hattyúk című műve érkezik a földvári helyszín színpadára, amelyet Vidovszky György vitte színre a Nemes Nagy Ágnes Színészképzés végzős hallgatóival.

kultkikoto_esterhazy_peter_tizenhet_hattyuk_nemes_nagy_aug10_foldvar.jpgTizenkét hattyúk (fotó: Kultkikötő)

Augusztus 11-én, csütörtökön Földváron Kálloy Molnár Péter egy új oldaláról mutatkozik be: az ismert színművész ezúttal egy zenés utazásra invitál. Hrutka Róberttel közösen Budapest utcáit és a lélek tájait járják be, Pesti álom című zenés színházi estjükkel.

Szintén Földváron augusztus 12-én Pindroch Csaba, Hujber Ferenc és Xantus Barbara a Ne most, drágám! című bohózatban házasságtörő férjek és feleségek, csinosabbnál csinosabb hölgyekről le és felkerülő ruhadarabok között zsonglőrködnek.

A balatonföldvári helyszín hosszú évek óta visszajáró fellépő vendége Hernádi Judit. A Hernádi pont című előadásban a díva, a bohóc, az ember, a színésznő vallomását hallhatjuk dalokba foglalva, augusztus 13-án, szombaton.

Balatonbogláron augusztus 12-én, pénteken Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra a Broadway Songbook című zenés esten a leghíresebb musicalek dalaiból játszanak.

szer_1.jpgAmazonok - Náray Erika, Györgyi Anna, Auksz Éva (fotó: Éder Vera)

Augusztus 13-án, szombaton három vérbeli nő, három érett asszony tárja fel a szebbik nem igazi arcát az Amazonok című vígjátékban (kritikánk itt olvasható).

A gyerekeket ezen a hétvégén több program is várja: a Bábrakadabra Bábszínház interaktív zenés-bábos előadásából, Az eltűnt hangok meséjéből sok mindent megtudhatunk a hangszerekről, a Rutkai Bori Banda bulizós kaland-dalaival pedig mindannyian Pizsamátorokká válhatunk – a koncert Fenyvesen, Bogláron és Földváron egyaránt látható. Siófokra pedig a MárkusZínház hozza el Laci királyfi meséjét.

Forrás: Kultkikötő

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr4710260962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása