7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet az Egy fenékkel két lovat főpróbájára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet az Egy fenékkel két lovat főpróbájára! LEZÁRVA

2016. 06. 19. | 7óra7

Az Orlai Produkciós Iroda új előadása, az Egy fenékkel két lovat főpróbájára nyerhetnek jegyet azok, akik velünk játszanak.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a június 21-ei főpróbára azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre június 20-án 12:00-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult. A nyertesek:


Buzási Aliz
Makai Szilvia
Sztupák Márton

Brighton, a hatvanas évek elején - kezdődik a Beatle-mánia. Francis Henshall-t kirúgták egy zenekarból, éhen is halna, ha ennyiben hagyná a dolgot. De nem hagyja. Mit neki két állás két főnöknél? Sima ügy, majd elrendezi. Ráadásul felbukkan egy cicaszemű dög, őt is meg kéne ismerni kicsit. Álruha és rock and roll, gombafejek és feléledt hulla, gengszterek és báránykorona, szerelem, szerelem, szerelem. Hogy itt-ott emlékeztet Goldonitól A két úr szolgájára? Nem véletlen. Angol fordításnak indult, új darab lett belőle, nagy londoni sikerszériával - és már a Broadway-t is megjárta. Az Egy fenékkel két lovat most Budapestre is megérkezett.

fenekkel.jpgLukáts Andor és Nagy Dániel Viktor az Egy fenékkel két lovat próbáján (fotó: Takács Attila)

A megválaszolandó kérdés:

Az alábbiak közül az Orlai Produkciós Iroda melyik előadásában játszik még Nagy Dániel Viktor?

A) Várj, míg sötét lesz
B) Aranytó
C) Őszi szonáta

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. Az Egy fenékkel két lovat főpróbája június  21-én, este 7 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr338821904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása