7óra7

A Karinthy Színház idei legjobbjai

A Karinthy Színház idei legjobbjai

2015. 06. 26. | 7óra7

Legjobb női színésznek - csak úgy, mint az elmúlt évadban - a nézők Balázs Andreát választották, aki a színház oszlopos tagjaként több, mint egy évtizedes pályafutása alatt harminc bemutatóra tekinthet vissza. Ebben az évben a Te csak pipálj, Ladányi! a Szent Péter esernyője Nők valamint a Nyitott ablak című előadásainkban láthatták az érdeklődők. A jövő évadban Camoletti: Anna csak egy van címszerepében is színpadra lép.

Balázs Andrea, Karinthy Márton és Dányi Krisztián

A Legjobb férfi színész Dányi Krisztián lett, aki Nők, illetve a Nyitott ablak című előadásokban nyújtott alakításai után nyerhette el az elismerést. Jövőre Dunai Ferenc “A nadrág” című vígjátékában ismét Balázs Andrea partnereként láthatják a nézők.

Szoros versenyben nyerte el az évad legjobb előadásának járó elismerést a színház igazgatójának, a Kossuth-díjas Karinthy Mártonnak tavalyi rendezése, a Nyitott ablak című produkció, amely repertoáron marad a következő évadban is.

A színház a nyári felújítási munkálatok után a Színházak Éjszakája programsorozat keretében is várja a nézőket, az évad első bemutatója a Csalogány család című előadás lesz, Gesztesi Károllyal, Voith Ágival, Székhelyi Józseffel, Bacsa Ildikóval és Széles Tamással a főbb szerepekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr987992575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása