7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Kaputt-halálkabaréra! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Kaputt-halálkabaréra! LEZÁRVA

2015. 04. 20. | 7óra7

Halt már meg Ön? Volt már az Ön szemében csillagfejű csavarhúzó? Jósolták már meg a halálát? Hisz Ön az örök halálban? Hol volt és hol lesz Ön, amikor nem él? Érezte már, hogy emésztőenzimjei Ön ellen fordulnak? Foglalkoztatja Önt a gondolat, hogy hol laknak vagy hova költözhetnek Önben férgek? Fél? - kérdez ránk az előadás felvezetője.

Kaputt (halálkabaré)

,,Elfogy a levegő, egy fénytojásban vagy és a tojás egyre nagyobb, egyre lágyabb. Boldog vagy. Csak éles fehér fény mindenütt. Egy szakállas ember jön feléd, gumicsizmában, egyik lába rövidebb. A másik is. Nagyon rövidek a lábai. A szakálla a földet éri. Nem azért mert hosszú, hanem mert rövidek a lábai. Lassan elkezd peregni előtted az életed, mintha jaffaszörpöt töltenél egy kőkorsóba, amely alul plazma."

Az előadásra most az eredeti 2 200 forintos ár helyett kedvezményesen, 1 540 forintért lehet jegyeket vásárolni.

Részletes infók és jegyvásárlási lehetőség a Dumaszínház honlapjáról, innen érhető el.

Játék Kaputt-halálkabaré jegyekért

-A Dumaszínház és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi az Kaputt - halálkabaré című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *április 20-án 21 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *nyolc* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek az április 21-i előadásra.-
A játék lezárult, a nyertesek:
Keller Tímea
Wéber Ferenc
Gyenge Orsolya
Juhász Ágnes
Maklári Evelin
Végh Abigél
Rácz Julcsa
Esztári Mariann

A megválaszolandó kérdés:

A Katona József Színház melyik tagja szerepel a Kaputt–halálkabaré című előadásban?

A) Rezes Judit
B) Ujlaki Dénes
C) Kocsis Gergely

A helyes válasz a C) volt.

Gratulálunk a nyertesnek, akit a Facebookon értesítünk a nyeremény átvételéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr677992939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása