7óra7

A férfiak szexuális világa Prágában

A férfiak szexuális világa Prágában

2014. 11. 04. | 7óra7

Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Vinnai András tanulságos, kellő komolysággal komponált, mélypszichológiai munkájából kiderül, hogy a férfiak sok mindent szeretnek, sok mindenre vágynak, de természetesen leginkább egy nőre – állítják az alkotók az előadás kapcsán.

A férfiak szexuális világa - Janklovics Péter és Vinnai András

A szerző lapunk számára néhány tőmondatba sűrítette meglátásait: „A férfiak szeretik a kellemes zenét. A férfiak szeretik a fennkölt gondolatokat. A férfiak szeretik a tartalmas kalandokat. A férfiak szeretik a laktató ételeket. A férfiak szeretik az akciódús mozifilmeket. A férfiak szeretik a pucér asszonyokat. A férfiak szeretik a gyors, kemény szexet. A férfiak szeretik az igényes pornófilmeket. A férfiak szeretik az igénytelen pornófilmeket és szeretik a kellemes zenét.”

„Annyi tévhit és sztereotípia kering a férfiak szexualitásával kapcsolatban, hogy eldöntöttük: létrehozunk egy előadást erről a témáról. Amiben azonban kiderül, hogy ezek a tévhitek és sztereotípiák bizony igazak. Szűk kétórányi móka, kacagás, csodálatos dallamokkal (na jó, nem) tűzdelve, lehetőleg 18 éven felülieknek” – ajánlja az előadást Janklovics Péter.

A férfiak szexuális világa

Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András rendezte, díszletezte, világosította és koreografálta az előadást, valamint játssza az összes szerepet.

Aki a prágai Divadlo Na Prádle színpadán ma látható előadást elmulasztaná, november 6-án este 7 órától eredeti helyén, a Jurányiban is megnézheti azt.

Kapcsolódó

>>> Magyar hét Prágában

>>> Vinnai András: kit ne érdekelne a férfiak szexuális világa?

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr697994149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása