7óra7

Újra indul a Willany Leó Improvizációs Táncszínház

Újra indul a Willany Leó Improvizációs Táncszínház

2014. 10. 17. | 7óra7

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008 júniusában jött létre a Tűzraktérben, majd ugyanezen év novemberétől az Erzsébet téri Gödör Klub Spicc Stúdiójában lelt állandó otthonra, egészen a hely 2012-es megszűnéséig. Hat évvel a megalakulás után a táncosok visszatérnek a gyökerekhez: mostantól szerda esténként az új helyre költözött, megújult Spicc Stúdió lesz az állandó játszóhelye az előadásoknak. Az alapító, Grecsó Zoltán táncos-koreográfus koncepciója ma is változatlan: átfogó élményt nyújtani a közönségnek a kortárstánc sokszínűségéről lelkes pályakezdők és tapasztalt, profi kortárstáncosok közreműködésével.

Grecsó Zoltán

A fiatalok körében rendkívül népszerű, improvizációra épülő estek a műfaj sajátságaiból eredően egyszeriek, megismételhetetlenek és mindig változóak: a csapat kreatív energiáinak, a nézők befogadóképességének, koncentrációjának a függvényében születik meg és transzformálódik estéről estére az aznapi "előadás".

Kapcsolódó

>>> Új helyszínen nyílik meg vasárnap a Gödör Klub Spicc Stúdiója

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr127994303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása