7óra7

Ma tartja szabadtéri évadnyitóját a Weöres Sándor Színház

Ma tartja szabadtéri évadnyitóját a Weöres Sándor Színház

2014. 09. 06. | 7óra7

Weöres Sándor Színház, Szombathely Tájékoztatásuk szerint az új évadban nyolc új bérletes előadást láthat a közönség. A színészekből, színházi munkatársakból szerveződött csapatok külön standokon népszerűsítik az általuk képviselt produkciót.

A Facebook közösségi oldalon már napok óta tat a "like-vadászat", ahol a tervezett bemutatók: a Szelíd teremtés, az Én és a kisöcsém, a Parasztopera Szombathely, A hülyéje, a Hosszú út az éjszakába, a Vitéz Mihály, a Sweet Charity, A király mulat című darabok profiljaira lehet szavazni.

Szombaton délelőtt élőben folytatódik a verseny: mini színházi előadással, divatbemutatóval, játékos vetélkedőkkel, nyereményjátékkal és egyéb meglepetésekkel. A nyilvános évadnyitón személyesen találkozhat a közönség Molnár Piroskával és Koltai Róberttel is.

Kapcsolódó:

>>> Tíz bemutatót tervez a szombathelyi Weöres Sándor Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr627994675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása