7óra7

Nyári kavalkád a szegedi városháza udvarán

Nyári kavalkád a szegedi városháza udvarán

2014. 07. 02. | 7óra7

Hosszú évek óta hagyomány, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok idején a neobarokk városháza egyedi hangulatú és kiváló akusztikájú udvarán könnyed nyáresti szórakozást ígérő koncerteket és színházi előadásokat szerveznek.

A mini fesztivál idén Molnár György harmonikaművész triójának koncertjével kezdődik. A műsoron szerepelnek keringők, sanzonok, polkák, örökzöldek, swingek, tangók, de olyan harmonikán ritkábban előadott darabok, mint Brahms több magyar tánca vagy egy-egy latin stílusú cha-cha, bossa nova vagy rumba.

Július 10-én Pataki Éva Edith és Marlene című darabját mutatják be a városháza udvarán Mészáros Márta rendezésében. A címszerepekben Botos Évával és Nagy-Kálózy Eszterrel látható darab Edith Piaf és Marlene Dietrich alakjain túl a két nő viszonyát, barátságát, rivalizálását, viszályait is felidézi.

Edith és Marlene - Nagy-Kálózy Eszter, Botos Éva

Július 12-én zenés improvizatív stand-up előadásra várják a nézőket a szervezők. Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje sok zenével és humorral szórakoztatja majd a közönséget.

A Nyári kavalkád zárásaként Szentpéteri Csilla és együttese koncertezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr847995043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása