7óra7

Az Őrült Nők Ketrece az Átrium nyári bemutatója

Az Őrült Nők Ketrece az Átrium nyári bemutatója

2014. 05. 13. | 7óra7

A zenés vígjáték alapjául szolgáló színdarabot nagyon sokan ismerik, köszönhetően a korábbi színházi bemutatóknak és a világsikert aratott filmnek. A történet szerint a transzvesztita fellépőiről híres mulató tulajdonosának, Georges-nak (Hevér Gábor) és élettársának, Albinnek (Stohl András) egy napon áldozatot kell hozniuk a szeretetért. Meg kell változtatniuk az életüket, fel kell adniuk mindazt, amiben hisznek. Ezen a próbatételen egy szerettük boldogsága múlik. Vajon mi lesz ennek az ára?

Gergye Krisztián és Alföldi Róbert Az Őrült Nők Ketrece castingján

A mostani bemutatóra újrafordított szövegű, a 2010-es Broadway-felújítás hangszerelésével hazánkban először játszott magyar változatot Alföldi Róbert állítja színpadra. A rendező ígéri: a történet ugyan semmit sem változik, az előadás azonban merőben más lesz ahhoz képest, amilyen kép él a nézőben Az Őrült Nők Ketrecéről. Mint mondja: a szerelemről és a szeretetről szeretne beszélni a színpadon. Az előadás azonban többek között a képmutatás okairól és következményeiről, a szabadságról és a felelősségről is szól majd, hisz ezekről ma Magyarországon nem lehet eleget beszélni.

A további szerepekben Fehér Balázs Benő, Csobot Adél, Józan László, Fehér Tibor, Parti Nóra, Mihályfi Balázs, Hullan Zsuzsa és Nagy Dániel Viktor látható. A népes szereplőgárda mellett nyolc fős tánckar vesz részt az előadásban, amelynek tagjait a rendező és a koreográfus, Gergye Krisztián áprilisban egy castingon választotta ki. A díszletet Menczel Róbert, a jelmezt Tihanyi Ildi tervezi, Jerry Herman többszörös díjnyertes muzsikáját a Csengery Dániel vezette zenekar játssza. A Gothár Péter rendezte Vaknyugat és a Znamenák István rendezte Igenis, miniszterelnök úr! után a Kultúrbrigád és az Átrium harmadik közös bemutatójaként létrejövő előadás július hónapban szerepel a budai színház műsorán.

A jegyek május 5-től kaphatóak az Átrium Film-Színház jegypénztárában, az atriumfilmszinhaz.jegy.hu internetes oldalon kezelési költség nélkül, valamint megvásárolhatók az ismert jegyirodákban és jegyterjesztőknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr927995663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása