7óra7

Mindenki akar valakit – Lili bárónő bemutató Komáromban

Mindenki akar valakit – Lili bárónő bemutató Komáromban

2013. 11. 28. | 7óra7

Méhes László Malomszegi bárónak pénze van, Illésházy Lászlónak eladó birtoka és színműírói tehetsége. De László vajon elég jól játssza majd az inas szerepét, hogy beleszeressen a báró lánya, Lili? "Érdekel a szituáció" - mondja végül a nincstelen gróf, amikor komornyik-ruhába bújva vállalja, hogy szolgálatba áll a gazdag bárónál és leányánál. A gróf, aki komornyikot alakít, egyébként sikeres színpadi szerző; a lány, aki szerelmes lesz a komornyikba, színésznői álmokat dédelget. A színésznő, aki a szomszéd birtokon nyaral, meg akarja szerezni a színpadi szerzőt; a lány a komornyikot; a lány apja pedig a grófot.

A Lili bárónő "szituációjában" mindenki akar valakit - mindenki mást és mégis ugyanazt. A darab során számtalan híres sláger is elhangzik, mint például a Gyere, csókolj meg szaporán tubicám, a Szellők szárnyán, vagy a Tündérkirálynő, légy a párom!

A főbb szerepekben Bardon Ivettet m.v., Fabó Tibort, Kátai Istvánt m.v., Tar Renátát és Majorfalvi Bálintot láthatja majd a közönség, az előadást Méhes László, a Jókai Színház főrendezője állítja színpadra. A bemutatót december 6-án, 19 órakor tartják.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr457997035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása