7óra7

Tarelkin halála Marosvásárhelyen

Tarelkin halála Marosvásárhelyen

2013. 11. 15. | 7óra7

Tarelkin halála

„Oroszországban a színház különleges státusa közvetlenül kötődik az orosz színházi iskolához. Ez egy alapviszony. Ha az iskola minőségi, akkor – természetes módon – a rendező, színész és a többi színházi alkotó is rendelkezik egy megfelelő felkészültséggel, amely fenn tud tartani egy adott elvárási szintet, amely viszont közvetlenül a színház által elfoglalt előkelő megítélést szolgálja. Ezért is hangsúlyozom, hogy a színházi iskola, az általa képviselt érték révén, támogatja a színház előkelő helyét az orosz társadalomban” - fogalmaz Tufan Imamutdinov orosz rendező, aki elmondta, hogy a próbákon olyan pillanat is volt, amikor az alkotók egyszerre beszéltek oroszul, magyarul és románul.

Tarelkin halála

A Tarelkin eldönti, hogy megrendezi saját halálát. Így szeretne megszabadulni régi adósságaitól és bosszút állni vezetőin, azonban, nem számol terve következményeivel. „Halálában” olyan világban találja magát, amelyben semmi nem az, aminek látszik.

Az előadás főbb szerepeiben László Csaba, Tollas Gábor, Galló Ernő, Ördög Miklós Levente és Bokor Barna láthatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr997997159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása