7óra7

Celldömölki előadás a MU Színházban

Celldömölki előadás a MU Színházban

2013. 11. 10. | 7óra7

Asylium egy panzió egy képzelt Kelet- Európában, egy képzelt háború utáni időtlenségben… Asylium egy menedék, mely egyetlen éjszakára menekvést nyújt a külvilág elől, hogy befelé fordulj… Asylium egy tébolyda, ahol hatalmas játékot játszik a sors egy éjszaka…

A panziót egy család vezeti: egy katonaözvegy asszony, aki annyira igyekszik megboldogult férje szellemében nevelni fiát és lányát, hogy közben elfelejti őket megismerni. Az ő rideg, gyöngédségtől és szenvedélytől mentes világukba érkeznek az utazók. Három különleges férfi, akiket furcsa időtlenség, magabiztosság és erő vesz körül. Játékmesterek ők, akik a családot és a „késve” érkező szereplőket, egy leszerelt katonát és a szeretőjét életük talán legfontosabb táncába forgatják bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr847997201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása