7óra7

A kivándorlás jelensége a Katona József Színház repertoárján

A kivándorlás jelensége a Katona József Színház repertoárján

2013. 11. 06. | 7óra7

Az előadást Máté Gábor rendezi. A 11 órakor kezdődő nyílt próbára a belépés ingyenes és előzetes regisztrációt sem igényel - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Illaberek - olvasópróba

A produkció a mai magyar társadalom egyik fontos jelenségét, a kivándorlás témáját dolgozza fel. "Jól ismert karakterekkel találkozhatunk, olyan élethelyzetben levő emberekkel, akiknek problémái különböznek, a választott megoldásuk azonban ugyanaz: otthonuk elhagyása, életük újrakezdése egy másik országban" - áll az előadás ismertetőjében.

A főleg improvizációkból születő darab bemutatóját november 29-én láthatja a közönség. A produkcióban Elek Ferenc, Rezes Judit, Pelsőczy Réka, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Kiss Eszter, Pálos Hanna, Rajkai Zoltán, Szacsvay László, Takátsy Péter és Tasnádi Bence játszik.

A díszlet és a jelmez Kálmán Eszter, a zene Keresztes Tamás munkája.

Illaberek - olvasópróba

Az Illaberek bemutatója november 29-én lesz a Katona József Színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr597997241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása