7óra7

Bejött A Gondnokság? Irány a Művház!

Bejött A Gondnokság? Irány a Művház!

2013. 10. 19. | 7óra7

Havonta jelentkező új színházi sitcom indul a Jurányiban A Gondnokság alkotóitól október 25-én. A Művház epizódjainak mindegyike két-három nap alatt készül majd, színészi improvizációkra épülve. Az első részben Mészáros Piroska, Vajda Milán, Schruff Milán, Tamási Zoltán, Szilágyi Csenge, Makranczi Zalán, Stefanovics Angéla és Futó Balázs látható. A rendezők, Dömötör András és Kovács Dániel tervei szerint az állandó szereplőgárda mellett számos epizód- és vendégszereplő tűnik majd fel, és a Művház – A Gondnoksághoz hasonlóan – összecsúszik a valósággal, amennyiben a közélet aktuális eseményeire is reagálni fog.

Művház - trailer

A sitcom a kopjási művelődési központban játszódik, amelynek Telekuckójába megérkezik a színes nyomtató; Zsuzsa, a művház vezetője éppen befejezi történelmi rockoperájának szövegkönyvét; a büfében zavartalan a csempészcigaretta árusítása, és ősztől végre beindulnak a gyöngyfűző foglalkozások is. Ám mindeközben a kisváros határában épülő futballstadionnál egy exkavátor koponyákat forgat ki a földből. Az ősi sírokkal megnyílik egy átjáró és felbolydul a Múlt...

A premiert követő második rész november 28-án lesz látható a Jurányiban.

A Gondnokság 7óra7-es kritikái epizódról epizódra itt olvashatók: első évad második évad

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr87997451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása