7óra7

Mesefesztivál tizedszer Veszprémben

Mesefesztivál tizedszer Veszprémben

2013. 09. 15. | 7óra7

A fesztivál fő vendége a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium támogatásával létrejött Csiribiri programfolyam, amelynek célja, hogy a Weöres Sándor Centenáriumi Év apropóján az író életművét közelebb vigye a gyerekekhez - tájékoztatta a társulat az MTI-t.

A nyitónapon, szeptember 19-én csütörtökön a Művészetek babaszemmel című konferencia a kisgyerekek művészettel való találkozását vizsgálja. Pénteken és szombaton művészeti kalandtúra mellett kézműves foglalkozások lesznek, továbbá Kovácsovics Fruzsina koncertjét követően Berecz András Zöld Petikéről mesél a gyerekeknek.

A produkciók és gyerekprogramok mellett irodalmi kerekasztal várja az olvasókat, a beszélgetést Géczi János egyetemi docens és Brassai Zoltán irodalmár vezeti. A pedagógusokat, érdeklődőket bábkészítő workshopra várják a Kabóca Bábszínházba.

Az évadnyitó fesztivál záró napján, vasárnap Pályi János bábelőadása szórakoztatja a családokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr477997687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása