7óra7

Gálaműsorral indul az évad a Karinthy Színházban

Gálaműsorral indul az évad a Karinthy Színházban

2013. 09. 09. | 7óra7

Karinthy Márton A műsor alkalmával a színházban egykor és ma játszó művészek a felújított színpadot és nézőteret avatják fel élőben vagy videó üzenetet küldve - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Budapesti Operettszínházból öröklött eredeti zsöllyék az idei évadra megújultak. A színház pártolói saját széket vásárolhatnak a nézőtéren, ezt a székeken emléktábla jelöli.

A gálaműsor házigazdája a Karinthy Színház igazgatója, Karinthy Márton. A fellépők között lesz Bajor Imre, Balázs Andrea, Balázsovits Edit, Bodrogi Gyula, Csere László, Csonka András, Egri Kati és Egri Márta, Hámori Ildikó, Hűvösvölgyi Ildikó, Illényi Katica, Keres Emil, Kovács István, Lehoczky Zsuzsa, Pápai Erika, Pásztor Erzsi, Szacsvay László, Székhelyi József, valamint Voith Ági, a műsorban Fekete Mari és zenekara is közreműködik, Verebes István konferál.

Szeptember 13-án a magyarországi közönség először láthatja az Én, te, őt! című amerikai krimi-bohózatot. Ron Clark és Sam Bobrick komédiáját Verebes István rendezésében Bajor Imre, Csonka András, Dobó Kata, Lórán Lenke és Földvári Péter játékával mutatják be. A díszletet Míra János, a jelmezeket Tordai Hajnal tervezte.

Én, te, őt! - Csonka András, Dobó Kata, Bajor Imre

Októberben tűzi műsorra a színház az Orlai Produkciós Irodával közös előadást, a Kalauz Jutka című zenés produkciót, Egri Márta és a Heilig Gábor által vezetett zenekar fellépésével. Az ötvenes évek népszerű dalaiból válogatott összeállítás derűs és nosztalgikus pillanatokat ígér.

Kalauz Jutka - Egri Márta

Már folynak a Klotild néni című Vaszary Gábor-vígjáték próbái, amelyet Karinthy Márton rendezésében október 11-től játszik a színház. Az előadásban Miller Zoltán, Csere László, Pápai Erika, Egri Kati, Szacsvay László, Mihályi Győző, Bozó Andrea, Marton Róbert, Szűcs Péter Pál, Eke Angéla és Németh Gábor szerepel. A jelmezt Tordai Hajnal, a díszletet Húros Annamária tervezte, és ugyancsak októbertől látható Esztergályos Cecília Meddig vagyok?! című zenés önéletrajzi one-man showja a színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr707997745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása