7óra7

Debrecenben eltűnt egy bemutatott előadás

Debrecenben eltűnt egy bemutatott előadás

2013. 07. 22. | 7óra7

"A debreceni Csokonai Színház beszámolója a 2012-13-as évadról tele van nagy mondatokkal, általánosításokkal, költői képekkel és egy fura helyen beszúrt bekezdéssel" – írja tegnapi cikkében a cink.hu Azonban nem ez a legérdekesebb az önkormányzat részére készített, ám a konkrétumokat mellőző évadértékelésben hanem az, hogy a Csokonai Színház tavalyi programjából egyszerűen eltűnt egy előadás.

Ballada a két sebzett hattyúról - Földes László (Hobo), Szűcs Nelli

Pedig ott volt. 2012. december 14-én este 7 órakor mutatták be a Ballada a két sebzett hattyúról című előadást, Szűcs Nelli és Hobo szereplésével, Vidnyánszky Attila rendezésében. Mi 2013. január 16-án láttuk akkor még megvolt. 2013 májusáig játszotta is a Csokonai Színház.

Az évadi beszámoló szerint ez az előadás nem létezik. Sem a szöveges részben, sem a bemutatók tételes felsorolásánál nem tüntették föl. Kérdés: akkor kinek a pénzéből készült az előadás? Hogyan tarthatták műsoron? Ha pedig a debreceni színház mégis műsorra vette a produkciót, akkor hogyan ellenőrzi a debreceni önkormányzat a színház forrásfelhasználását?

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr587998039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása