7óra7

Workshopot tart Szabó Réka a Kabóca Bábszínházban

Workshopot tart Szabó Réka a Kabóca Bábszínházban

2013. 07. 09. | 7óra7

A Kabóca Bábszínház 2012. szeptember 14-16. között három napos speciális mozgás-workshopot rendez bábszínészeknek Veszprémben. A kurzust Magyarország egyik vezető koreográfusa, Szabó Réka, a TünetEgyüttes vezetője tartja. A társulat nemrégiben Veszprémben, a Tánc Fesztiválján Alibi című előadásáért fődíjat kapott. Előadásaikban rendszeresen használnak a mozgás mellett animációs elemeket és szöveget is. A workshop célja, hogy a bábszínészeknek utakat mutasson, miként dolgozhatnak testükkel harmonikusabban, kifejezőbben, tudatosabban, miközben bábos-animátorként is jelen vannak egy-egy előadásban.

Részletes információk Szabó Rékáról és társulatáról.

Jelentkezni email-en, a bábszínház oldaláról letölthető kitöltött jelentkezési lappal lehet a következő e-mail címen: titkarsag@kabocababszinhaz.hu

Maximális létszám: 15 fő.

Részvételi díj: *15 000 HUF / fő* (amely összeg nem tartalmazza a szállást és az étkezést, erről a résztvevőknek kell gondoskodniuk, de a szervezésben a bábszínház segítséget nyújt)

Jelentkezési határidő: *2012. szeptember 5.*

További információ: (20) 215 1906

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr298000085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása