7óra7

Milyen lenne az életünk a békeidőben – A régi nyár Tatabányán

Milyen lenne az életünk a békeidőben – A régi nyár Tatabányán

2013. 07. 06. | 7óra7

A régi nyár - Kalocsai Zsuzsa Mária szerepét Kalocsai Zsuzsa játssza, partnerei Szulák Andrea, Spindler Béla, Virágh József és Ágoston Kati lesznek.

A Tatabányán bemutatott operettben sokkal több dal szerepel, mint az eredetiben. A szereplőkre alakított darabba több Lajtai-sláger került be, a Balogh-Barta Viktória koreográfus által megformált táncok úgy mellőzik az operett sablonjait, hogy közben megmarad az illúzió, de frissebb, mozgalmasabb előadás jön létre - mondta el Peller Károly az MTI-nek.

Az első nagyszínpadi operettjét rendező művész kiemelte: egyes szerepeket felnagyított, mint például a Szulák Andrea által megformált Mimózáét, akinek több dalt illesztett az előadásba, vagy a Virágh József által alakított Báró Jankovich figuráját, aki az eredeti darabban mindössze egy duettet énekel, de most egy szerelmes dalt is előad.

Peller Károly elmondta: az előadás több színészével dolgozott már együtt. Virágh József sokszor volt partnere Kalocsai Zsuzsának, minden szempontból tökéletes párt alkotnak a színpadon. Mimóza szerepére pedig olyan színésznőt keresett, aki rendkívül jó komika, így nem volt kérdéses Szulák Andrea személye.

A régi nyár örökzöld slágerei, az előadás egy olyan világba hívja magával a nézőt, melyben azt láthatja, milyen lenne az életünk a békeidőben, ha kiszűrnénk belőle a gondokat - tette hozzá a rendező.

>>> A régi nyár - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr838000939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása