7óra7

Ismét fesztivált rendez a Jászai Mari Színház

Ismét fesztivált rendez a Jászai Mari Színház

2017. 02. 27. | 7óra7

Immár harmadik alkalommal vendégeskednek a legjobb monodrámák és stúdióelőadások Tatabányán.

MOST: tíz előadás versenyzik


2017. március 22. és 26. között rendezik meg az idei MOST FESZT-et Tatabányán. A szervezők több mint 50 nevezésből összesen 10 előadást válogattak be. Az előző két évhez képest újdonságot jelent, hogy a fesztivál az eddigi négy helyett ötnaposra bővült, továbbá két versenyen kívüli előadás is színesíti a seregszemle kínálatát. A programban helyet kapott többek között az Árpád-ház, az Egy őrült naplója, a Mary és Max is. Részletes program és minden további információ itt érhető el.

most_feszt_montazs.jpg

A Nemzet Színészei és egész társulatok is Jordán Tamás mellett


Mostanra már nem csupán saját társulata és számos művész és néző biztosította támogatásáról a szombathelyi színház vezetésére pályázó jelenlegi igazgatót, Jordán Tamást, de Törőcsik Mari vezetésével a Nemzeti Színészei is őt támogató levelet küldtek a város polgármesterének. Az Örkény Színház és a Vörösmarty Színház színészei, valamint Pintér Béla és Társulata pedig nyilatkozatot adtak ki. Jordán Tamás és pályázata mellett bárki kiállhat az alábbi Facebook-oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8312296979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása