7óra7

Doktor Zsivágó Budapesten is

Doktor Zsivágó Budapesten is

Színház reggelire - 2017. február 2.

2017. 02. 02. | 7óra7

Az operakedvelők sem fognak csalódni a nyári margitszigeti kínálatban.

Nyilvánosak a Margitszigeti Szabadtéri Színpad kiemelt programjai


A Szabad Tér Színház január végén megkezdte a kiemelt margitszigeti előadások jegyeinek értékesítését. Valódi kuriózumnak számít Gershwin legnépszerűbb jazz-operája, a Porgy és Bess, amely operakoncert formájában kerül színre amerikai énekesek közreműködésével. Budapestre érkezik a Győrben bemutatott Doktor Zsivágó című musical, Miller Zoltánnal a címszerepben. Folytatódik a népszerű Operagála világsztárokkal sorozat is. További részletek a színház honlapján érhetőek el, jegyvásárlás pedig itt lehetséges.

filmzene_furjesviktoria2016.jpgFotó: Fürjes Viktória

Humorfesztivál márciusban a Tháliában


A fesztiválon március 17. és 19. között összesen nyolc produkciót mutatnak be. A nagyszínpadon a Thália Színház saját produkciója, Martin McDonagh A nagy kézrablás című fekete komédiája mellett két vidéki előadás látható: a kecskeméti Katona József Színháztól Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című komédiája és a székesfehérvári Vörösmarty Színház zenés vígjátéka, az Anconai szerelmesek. A stúdió-előadások között lesz a Váci Dunakanyar Színház produkciója, Neil Simon Az utolsó hősszerelmes című darabja, valamint a Dumaszínház két előadása: a Duma Swing 2. és a Vinnai András rendezte Fear the Szaknévsor. A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatói a Kocsis Gergely rendezte Válogatás című zenés játékkal vendégszerepelnek, a Pinceszínház pedig Yasmina Reza Művészet című darabjával került a programba.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr5812175742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása