7óra7

Trill Zsolt veszi át Törőcsik Mari egyik szerepét

Trill Zsolt veszi át Törőcsik Mari egyik szerepét

Színház reggelire - 2017. január 30.

2017. 01. 30. | 7óra7

A Brandban pedig Söptei Andrea lép február 6-án színpadra a Nemzet Színésze helyett.

Törőcsik Mari egyelőre nem térhet vissza a színpadra


A Nemzeti Színház közleménye szerint Törőcsik Mari egészségi állapota egyelőre nem engedi meg, hogy színpadra álljon, ezért a Brand című darabban szerepét ideiglenesen Söptei Andrea veszi át, míg a Galilei élete című előadásban az öreg Galilei szerepét is Trill Zsolt fogja alakítani.

 galilei_1_eorifoto-4121.jpgTrill Zsolt és Törőcsik Mari a Galilei életében (fotó: Eöri Szabó Zsolt)

Búcsúzik a Szakácskönyv a túlélésért


A Kőleves Vendéglő emeletén szokatlan előadással várja közönségét a Gólem Színház. A Lichtenwörthöt megjárt Endrei Istvánné született Weisz Hedvig – Nagy Mari alakításában – az ételeken keresztül meséli el az életét. Az előadás február 1-jén, szerdán látható utoljára. Az előadásra jegyek itt válthatóak.

Nagyvárad Miskolcon


Február 9-11. között, immár ötödször, ismét a határon túli kultúráé lesz a főszerep a Miskolci Nemzeti Színházban. Három napon át Nagyvárad 3 művészeti ága színháza, képzőművészete és az irodalma mutatkozik be Miskolcon a Határtalan Napok rendezvénysorozaton. A fesztivál főbb programjaként február 9-én a Bányavirágot, 10-én a Buborékokat, 11-én pedig az Ütközések című táncjátékot láthatják az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8812167938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása