7óra7

A Látszatélet a legjobbak listáján

A Látszatélet a legjobbak listáján

Színház reggelire - 2017. január 27.

2017. 01. 27. | 7óra7

A Proton produkciója a legjobb ötven német előadás között – közönségszavazatok segítségével azonban a tízbe is bejuthat.

Német portál ismerte el Mundruczó rendezését


Az egyik legjelentősebb német színházi kritikai portál, a nachtkritik.de a 2016-os év 50 legjobb német előadása közé hat nemzetközi koprodukciót is beválasztott. Ezek közül az egyik Mundruczó Kornél magyar társulatának darabja. Most a közönségen a sor: február 1-ig lehet szavazni, hogy a Látszatélet a legjobb tíz előadás elitklubjába is bekerüljön. A színdarab legközelebb a Trafó Kortárs Művészetek Háza műsorán szerepel március 20-án, 21-én és 22-én – jegyvásárlás a dátumokra kattintva lehetséges.

3_ki.JPGLátszatélet (fotó: Rév Marcell / Proton Színház)

Monodráma Csákányi Eszter előadásában


Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai-díjas színművész Rubin Eszter Barhesz című regénye alapján készült felolvasószínházi előadása lesz látható a Bálint Házban február 5-én. A Barhesz a szerző megrázó személyes története kisfia haláláról, amely szimbolikus párhuzamot alkot a zsidó nép sorsával.

Gál Tamás kétszer egymás után


Január 28-án, szombaton Gál Tamás két egyszemélyes előadása is megtekinthető a Szkéné Színházban. 11 órától A helység kalapácsa, 15 órától A nagyidai cigányok kerül műsorra. Az előadásokra jegyek az időpontokra kattintva válthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr9812159241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása