7óra7

Budapestre érkezik az Aradi Kamaraszínház

Budapestre érkezik az Aradi Kamaraszínház

Színház reggelire - 2017. január 10.

2017. 01. 10. | 7óra7

Tapasztó Ernő három rendezése lesz látható a Bethlen Téri Színházban.

Újra Vendégváró Fesztivál a Bethlen Téri Színházban


Az V. Vendégváró Fesztivál központjában az Aradi Kamaraszínház kapott helyet – Tapasztó Ernő három rendezése érkezik Budapestre. Január 20-án a Harsányi Attila által előadott Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll nyitja meg a háromnapos rendezvényt. Másnap a 41%-ban Tapasztó Ernő által rendezett Tündéri című szürreális musical kerül terítékre. Végül, a fesztivál zárásaként a Sonkamenüett című rokokó musicalt tekinthetik meg az érdeklődők. Jegyek az előadás címére kattintva közvetlenül is válthatóak.

aradi.JPGTündéri (fotó: Aradi Kamaraszínház)

Irodalmi estek a Várkert Bazárban


Új irodalmi programsorozat indul januárban a Várkert Bazárban. Az egykori kávéházi szalonok hangulatát felidéző esteken többek között Adorján Bálint, Hámori Gabriella és Szávai Viktória kalauzolják a közönséget a magyar irodalom számukra kedves szegleteibe.

Hajléktalan költő versei az Átriumban


Rendben élni címmel, Illésy Éva által előadott monodrámaként születnek újjá Leé József hajléktalan költő versei. Leé József többé már nem mesélheti el történetét, de az előadás által továbbélhet emléke és folytatódhat a párbeszéd a hajléktalanságról. Belépők január 18-ra itt, a január 19-i alkalomra pedig itt vásárolhatóak, de az előadásra személyesen támogató jegyek is válthatóak, melynek teljes összegét a Menhely Alapítványnak adományozzák a szervezők.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr6512114745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása