7óra7

Zoób Katinál járt a Vörösmarty Színház

Zoób Katinál járt a Vörösmarty Színház

Színház reggelire - 2016. december 12.

2016. 12. 12. | 7óra7

A nemrég bemutatott székesfehérvári Három nővér kapcsán tartottak sajtótájékoztatót az előadás jelmeztervezőjének szalonjában.

„Hiszem, hogy ezek a lányok megtalálták a boldogságot”


December 7-én a Vörösmarty Színház jelmezbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a 3N, avagy Csehov Három nővér című produkciója kapcsán a Katti Zoób Divatház szalonjában. A műhelytitkokba beavató eseményen nem csupán a jelmezkölteményekről esett szó, hanem az előadás egy-egy pillanatát is felelevenítették a színészek. – Az előadás azzal a gondolattal játszik, hogy a történet szerinti négy év leforgása alatt mivé válnak a szárnyaló lelkű, reményteli szereplők – emelte ki a rendező, Szikora János. Zoób Kati elmondta, hogy hisz abban, hogy a három nővér később megtalálta a boldogságot. További részletek a Színház-hu-n.

img_2943.jpgA két Olga, Kiss Diána Magdolna és Cseke Lilla Csenge a sajtótájékoztatón (fotó: Horváth Renáta)

Elmarad a mai Petra von Kant


A Katona József Színház értesíti közönségét, hogy a Petra von Kant december 12-i, hétfői  előadása Bodnár Erika betegsége miatt elmarad. Az előadást 2017. február 19-én, vasárnap este 7 órakor pótolják. A már megvásárolt jegyek erre a napra érvényesek, vagy december 20-ig visszaválthatók a jegypénztárban.

Színpadon és online a MONDO


A TASZ Csodálatos Zoli robot címmel színpadra viszi a MONDO-t. Az előadás alapja a fogyatékkal élő gyerekek számára készült kártya, amelyet a szervezet a Csillagház Általános Iskolával közösen azért alkotott meg, hogy minél többen ismerjék meg közérthetően a gyerekek jogait. A bemutatót a Gödör Klubban tartják december 19-én, ezt követően a cél egy országos turné elindítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr3812034545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása