7óra7

Budapestre látogatnak a dunaújvárosi topmenedzserek

Budapestre látogatnak a dunaújvárosi topmenedzserek

Színház reggelire - 2016. november 29.

2016. 11. 29. | 7óra7

A Bartók Kamaraszínház általunk a legfontosabbak közé választott előadása két alkalommal is látható a Szkéné színpadán.

Újra a Szkénében a Top Dogs


A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház Top Dogs című előadása már korábban is látható volt a Szkéné Színházban, ám Urs Widmer darabja ma visszatér a fővárosba. Az előadást 2015-ben beválasztottuk az év negyven legfontosabb előadása közé. „Sebestyén Aba játékosan ironizáló rendezése a mélyben és a komikumban egyaránt otthonosan mozog, az én elvesztéseinek egyéni történeteit többek között mozgásszínházi elemekkel önti friss formába” – írtuk méltatásunkban. A mai vendégjátékra jegyek itt, december 17-re pedig itt kaphatóak.

topdogs.jpgTop Dogs (fotó: Eöri György)

Elhagyja a Nyílt Fórum a POSZT-ot


Az ezredforduló óta a POSZT ideje alatt, a Színházi Dramaturgok Céhe gondozásában rendezték a Nyílt Fórumot, ám az idén újraszervezett fesztiválon csak redukált programmal vettek részt a dramaturgok. Most a rendezvény, élve a Hevesi Sándor Színház által felajánlott lehetőséggel, visszaköltözik korábbi otthonába, Zalaegerszegre. A megújuló Nyílt Fórum 2017. január 5. és 8. között lesz. Részletek a színház.hu-n.

Fesztiválfődíjas a Koronázás


Az Utolsó Vonal Művészeti Alapítvány Koronázás című produkciója nyerte a II. Vallai Péter Kortárs Előadó-művészeti Fesztivál fődíját. Második a „…, de mivel saját képmására teremtett”, harmadik az Ederlezi lett. A közönségdíjat a Játékszín Bock Színpadán való fellépési lehetőséggel a Baksa Imre előadásában látható Hamletman kapta. További részletek itt.

koronazas.jpgA Koronázás alkotói: Erdélyi Dániel, Cserje Zsuzsa, Csizmadia Gergely (fotó: Olajos Ilka)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr9112007736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása