7óra7

Pál András vette át Csányi Sándor szerepét

Pál András vette át Csányi Sándor szerepét

Színház reggelire - 2016. november 21.

2016. 11. 21. | 7óra7

A Radnóti Színház művésze Zsótér Sándor rendezésében debütált november 16-án.

Pál András az új Stanley Kowalski a Vágyvillamosban


A Zsótér Sándor által rendezett, 2011 óta a Radnóti Színház műsorán lévő Vágyvillamosban Pál András váltotta Csányi Sándort Stanley Kowalski szerepében. 2012-ben Zsótér Sándor a legjobb rendezésért, Kováts Adél a legjobb női alakításért, Ambrus Mari pedig a legjobb díszletért vehette át a Kritikusok Díját a Vágyvillamosért. Ugyanebben az évben Kováts Adél a POSZT-on is megkapta a legjobb női főszereplő díját Blanche DuBois megformálásáért. Pál András decemberben kétszer is magára ölti Stanley Kowalski jelmezét: december 2-ára itt, december 28-ra pedig itt válthatóak jegyek.

vagyvillamosa_ea_refoto_domolky_daniel_web_010.jpgKováts Adél és Pál András a Vágyvillamosban (fotó: Dömölky Dániel)

A Centrál Színházat is megfertőzte az új internetes őrület


A színház Jó emberek előadásának színészei és alkotói Magyarországon az elsők között forgatták le Mannequin challenge videójukat. Az Amerikából terjedő divat lényege röviden úgy foglalható össze, hogy egy több főből álló csoport valamilyen hétköznapi (vagy nem is annyira hétköznapi) élethelyzet során „lefagy”, amíg egy okostelefon segítségével valaki részletesen rögzíti az eseményt. A Centrál Színház videója itt tekinthető meg.

Már elérhető A Pál utcai fiúk zenei anyaga


November 5-én nagy sikerrel mutatta be a Vígszínház Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián új magyar musicaljét, A Pál utcai fiúkat. „Dés László zenéje még a hozzám hasonló botfülűeknek is elsőre ott marad a fejében. (És zümmög most már harmadik napja.)” – írta kritikájában Turbuly Lilla az előadás zenéjéről, mely immár CD-n is megvásárolható, illetve online is meghallgatható.

161028_3363.JPGA Pál utcai fiúk

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr6511978510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása