7óra7

Francia fesztiválon is bemutatkozik a Látszatélet

Francia fesztiválon is bemutatkozik a Látszatélet

Színház reggelire - 2016. november 16.

2016. 11. 16. | 7óra7

Mundruczó Kornél előadásának jellegzetes díszlete ezúttal Lille-ben épül fel.

Franciaországban a Látszatélet


A német vendégjátékok után november 23 – 25. között Lille-be utazik a Látszatélet. A Proton Színház immár harmadik alkalommal kapott meghívást  koprodukciós partnere, a La Rose des Vents által szervezett NEXT Fesztiválra: a Szégyen tavaly, a Demencia pedig 2014-ben szerepelt a francia közönség előtt. Magyarorságon december 8, 9, 10-én látható legközelebb a Mundruczó Kornél rendezte előadás, a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Az előadást a magyar színikritikusok a legjobb díszlet díjával jutalmazták idén szeptemberben.

latszatelet_foto_rev_marcell_web3.jpgLátszatélet (fotó: Rév Marcell)

A Grease hangulatát idézi a Sziget


A John Travolta és Olivia Newton-John által világhíressé tett, minden idők legsikeresebb egyik filmmusicaljének tartott Grease betétdalát ezúttal az egész Sziget adta elő. A 2016-os fesztivál kapcsán készített videót itt lehet megtekinteni. A 2017-es Sziget Fesztiválra jegyek már kaphatóak.

Budapesten a Szigorúan ellenőrzött vonatok


Bérczes László kaposvári rendezése, a 2015-ös POSZT-on négy díjjal is elismert Szigorúan ellenőrzött vonatok november 28-án a Nemzeti Színházban vendégeskedik. A Bérczes László és Kiss Mónika által színpadra alkalmazott Hrabal-mű főbb szerepeiben Fehér László, Hunyadkürti György, Kelemen József és Szvetnyik Kata lépnek színpadra. A vendégjátékra jegyek itt válthatóak.

szigoruan_foproba_memlaur_17.JPG     Szigorúan ellenőrzött vonatok (fotó: Memlaur Imre)

Szombathelyen látható A csemegepultos naplója


November 21-én hétfőn 19 órától a Weöres Sándor Színház Márkus Emília termébe költözik be Ötvös András csemegepultja. A Gerlóczy Márton által írt egyszemélyes előadásra jegyek itt vásárolhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr3711964739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása