7óra7

Nagy Feró a Színházak Éjszakáján

Nagy Feró a Színházak Éjszakáján

2016. 09. 17. | 7óra7

A népszerű énekes egy Beatrice-koncert keretei között lesz látható ma este.

Közeledik a szeptember 17-ei Színházak Éjszakája, mi pedig ennek apropóján bemutatjuk a programban résztvevő színházakat. Ezúttal az Újszínház kerül sorra.

fero.jpg

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is részt vesz az Újszínház a Színházak Éjszakáján. Sorozatunk zárásaként lássuk, hogy a Dörner György által további öt évig vezetett társulat milyen programokkal készül.

A program délután az Újszínház saját előadásával, A királylány bajuszával kezdődik. A mesedarabot közönségtalálkozó és kulisszajárások követik, ám a nézők saját rendezői érzéküket is megcsillogtathatják, hiszen társrendezőként részt vehetnek a színház legújabb bemutatója, A kőszívű ember fiai nyílt próbáján.

sze2016_1024x400_uj.jpg

A későbbi órákban zenés programkínálattal várják az érdeklődőket a Paulay Ede utcában. Először az Újszínház saját művészeiből álló zenekar ad koncertet az igazgató mellett többek között Pilaki Gerda, Szakács Tibor, valamint Farkas Sándor és zenekara részvételével, majd a program zárásaként a Beatrice lép fel Nagy Feró vezetésével.

A 2016-os Színházak Éjszakájára jegyek itt kaphatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2211716277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása