7óra7

„Színház a színházban” mottóval hirdetett évadot az egri társulat

„Színház a színházban” mottóval hirdetett évadot az egri társulat

2016. 09. 02. | 7óra7

Az új évad műsorterve három pilléren nyugszik: drámaként a Hamletet, vígjátékként a Black Comedy-t, musicalként a La Mancha lovagját mutatja be az egri társulat.

Harmincadik évadját kezdi a nyolcvanas években újraalakult egri Gárdonyi Géza Színház, amely hitük szerint „az alapítók szellemiségét követve a legjobb értelemben vett népszínházi küldetéssel kívánja továbbra is szolgálni a közönséget”.

eger.JPGTopolánszky Tamás, a tánctagozat vezetője és Blaskó Balázs igazgató az évadnyitáson (fotó: Gárdonyi Géza Színház)

Az egri tánctagozat felújítja Mészáros Máté egyik darabját a Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozóra, a Miskolci Balettel közösen mutatják be az Anna Kareninát, majd Grecsó Zoltán állítja színpadra velük a Kamaszok című darabot.

A tavaly néhány szerepben már látott Nagy Szilvia, Nagy Lóránt és Török Tamás, valamint négy új táncművész: Szeles Viktória, Sánta Eszter, Varga Kristóf és a finn Joni Österlund szerződött idén a társulathoz.

Forrás: Gárdonyi Géza Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr7511669758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása