7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a margitszigeti Magic Show-ra!

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a margitszigeti Magic Show-ra!

2016. 08. 03. | 7óra7

Játékunk nyertesei a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő Magic Show augusztus 13-ai előadását nézhetik meg.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek az augusztus 13-i, 22:00-kor kezdődő előadásra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre augusztus 8-án, hétfőn 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

magic_night_fekvo.jpg

Augusztus 12-én és 13-án egy látványos magic show várja a műfaj szerelmeseit a Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal. Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok társaságában, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a közönséget.

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, Vincent Vignaud (FR) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent (E) hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. Christian Farla (NL) három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal  és több ezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid (H) is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.

A megválaszolandó kérdésünk:

Ki lesz a show konferansziéja?

A) Szabó Kimmel Tamás
B) Szente Vajk
C) Kolovratnik Krisztián

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr198932884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása