7óra7

Átadták Az Őrült Nők Ketrece jótékonysági akciójának adományait

Átadták Az Őrült Nők Ketrece jótékonysági akciójának adományait

2016. 07. 26. | 7óra7

Tizenhárom szatmári és kárpátaljai családon segítettek az előadás elárverezett fotói.

Személyesen vitte el a szatmári Nagyecsedre és a kárpátaljai Váriba a Kultúrbrigád stábja, az Ökumenikus Segélyszervezet és Józan László az adományokat, amiket Az Őrült Nők Ketrece századik előadása alkalmából bemutatott fotókiállítás képeinek elárverezéséből tudtak megvásárolni.

stohl_plakat_puska.JPGStohl András az előadásfotóval (fotó: Puska Judit)

A képekért legmagasabb árat felajánlókat a szervezők vendégül látták július 9-én, Az Őrült Nők Ketrece második születésnapi előadásán. A licit tárgyát képező fotókat, amelyeket Puska Judit készített, és amelyeken Stohl András, Hevér Gábor, Józan László, Fehér Tibor, Fehér Balázs Benő és Hegyi Dávid láthatók az előadás legjobb pillanataiban, a kép tulajdonosai dedikálva kapták meg Alföldi Róbert rendezőtől és a színészektől.

jozan_variban_lakatos_peter_ok.JPGJózan László Váriban (fotó: Lakatos Péter)

A licitből befolyt összegből, valamint néhány további adományból mintegy 300.000 forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet bankszámláján. Az előadás két Jacobja, Fehér Tibor és Józan László szülőfalujának – Nagyecsed és Vári – rászoruló családjai számára készült csomagok összeállításában és megvásárlásában ők segítették az alkotógárdát.

Forrás: Kulturbrigád

Kapcsolódó

A rászorulókon segítenek Az Őrölt Nők Ketrece fényképei

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr288915838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása