7óra7

Ingyenes tánckurzus a Közép-Európa Táncszínházzal

Ingyenes tánckurzus a Közép-Európa Táncszínházzal

2016. 07. 06. | 7óra7

A Közép-Európa Táncszínház július 18. és 22. között intenzív kortárstánc-workshopot szervez fiatal, pályakezdő táncosok részére. A jelentkezéseket július 10-ig várják.

A Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásának köszönhetően, négy intézmény (Tanečné konzervatórium Evy Jaczovej; Krakowski Teatr Tańca; Akademie múzických umění v Praze; Közép-Európa Táncszínház) összefogásának eredményeként jött létre az a program, melynek keretében négy országban szerveznek térítésmentes tánckurzust fiatal, pályakezdő táncművészek részére.

A képzés vezetői Eryk Makohon (PL), Eva Lackova (SK), Mirka Eliasova (CZ) és Kun Attila (HU). A program a budapesti Közép-európai Kortárstánc Oktatási Konferenciát követően alakult ki, melyet 2016. április 4. és 7. között szerveztek meg. 

tanc_kis_ok.JPGKun Attila (háttal) a Jaczova Tánckonzervatóriumban

A program során az oktatók mind a négy országban egyhetes kurzust tartanak. Elsőként Pozsonyban, az Eva Jaczova Tánckonzervatóriumban tartottak workshopot, legközelebb július 11-től Krakkóban, július 18-tól Budapesten, végül Prágában lesz lehetőségük a hivatásos társulatnál még nem dolgozó fiatal táncművészeknek, hogy tudásukat bővítsék, elmélyítsék.

A július 18-án induló budapesti workshopon a részvétel ingyenes. Az órák külön-külön nem látogathatók, jelentkezni a teljes hét programjára lehet.

 A szakmai önéletrajzzal ellátott jelentkezéseket a teketreni@cedt.hu címre várják. A jelentkezők közül az oktatók választják ki a résztvevőket.

Az órák helyszíne: Műhely Alapítvány 200-as terem, Jurányi Inkubátorház.

Az oktatás nyelve angol.

Jelentkezési határidő: 2016. július 10.

A teljes program a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával jön létre.

Forrása: Közép-Európa Táncszínház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr418868150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása