7óra7

Második születésnapját ünnepli Az Őrült Nők Ketrece

Második születésnapját ünnepli Az Őrült Nők Ketrece

2016. 07. 01. | 7óra7

Az Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével látható musical ezúttal nyolc alkalommal szerepel a budai színház műsorán.

Immár harmadik nyári blokkját kezdi meg június 30-án a 2014 nyarán bemutatott Az Őrült Nők Ketrece előadássorozata az Átrium Film-Színházban.

orult_dudes.jpg           Az Őrült Nők Ketrece - Stohl András, Hevér Gábor (fotó: Dudás Ernő)

Újdonság, hogy mostantól az angol nyelvet értő külföldiek számára is hozzáférhetővé és érthetővé válik az előadás. Az Átriumot működtető Angol Nyelvű Színház Közhasznú Alapítvány egyik fő célja, hogy a Budapesten és Magyarországon tartózkodó külföldiek is izgalmas kortárs színházművészeti élményekhez jussanak, ezért az immár a századik előadásán túl járó musicalt nyáron angol nyelvű feliratozás kíséri.

A születésnap alkalmából július 9-én délután fél 6-tól az előadás előtt, az Átrium előcsarnokában levetítik Az Őrült Nők kis titkai című filmet, amely a produkció létrejöttét és életét dolgozza fel az alkotók és a szereplők közreműködésével. Erre az alkalomra a belépés ingyenes azoknak, akik egy bármely időpontra szóló Az Őrült Nők Ketrece jegyet mutatnak fel. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a férőhelyek erejéig.

orult_jozan.JPGJózan László a jótékonysági árverésen elárverezett fotójával (fotó: Puska Judit)

Ugyancsak július 9-én kerül sor a produkció májusi jótékonysági akcióján elárverezett képek átadására. Az internetes licitáláson mintegy háromszázezer forint gyűlt össze, ezt az előadás két szereplője, Fehér Tibor és Józan László szülőfaluja, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyecsed és a beregszászi Mezővári rászoruló családjainak megsegítésére fordítják, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet közreműködésével.

Az Őrült Nők Ketrece 2016-os nyári blokkjának előadásaira néhány jegy még kapható.

Forrás: Kultúrbrigád Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr118856874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása