7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Buborékokra! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Buborékokra! LEZÁRVA

2016. 06. 30. | 7óra7

Játékunk nyertesei a Nagyváradi Szigligeti Színház július 2-i előadását nézhetik meg a Városmajori Szabadtéri Színházban.

A játék lezárult. A nyertesek:


Kardos Judit
Lehel Csaba
Schneider Andrea

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a július 2-i előadásra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre július 1-én 18:00-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

szombat.JPGBuborékok

Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér! Mondani könnyű, megtartani nehéz. A valóság előbb vagy utóbb kibújik a látszat leple alól. A történet főhősei, Solmay Ignác és neje, Szidónia megkérdőjelezhetetlenül szeretik gyermekeiket, kívánják boldogságukat. De milyen áron? Az asszony nagyvilági életvitelt fenntartva keresi fiai és eladósorban lévő lányai számára a fényes partit, gyáva ura pedig erőn felül igyekszik finanszírozni a pazar pompát és szőnyeg alá söpörni a problémákat. Az almák sem esnek messze a fájuktól: a család feltartóztathatatlanul sodródik a teljes összeomlás felé - olvasható a színlapon.

Csiky Gergely vígjátéka valódi önzéstörténet, amely bizonyítja: a csillogás pénz nélkül elhalványul, a szeretet belátás nélkül csak ártani tud.

A megválaszolandó kérdésünk:

Ki a nagyváradi előadás rendezője?

A) Mohácsi János
B) Kárpáti Péter
C) Novák Eszter

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. Az előadás július 2-án, szombaton  20:00-tól kezdődik a Városmajori Szabadtéri Színházban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr178857108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása