7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Bolondok táncára! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Bolondok táncára! LEZÁRVA

2016. 06. 28. | 7óra7

Játékunk nyertesei a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának június 30-i előadását nézhetik meg a Városmajori Szabadtéri Színházban.

A játék lezárult. A nyertesek:


Harmati Éva
Sándorfi Lotti
Szokodi Bea

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a június 30-i előadásra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre június 29-én 18:00-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

bolondok.JPGBolondok tánca (fotó: Kovács Attila)

Került-e a forradalmak által előre a világ? Mit jelent ma számunkra az egyenlőség, testvériség, szabadság? Milyen veszélyeket rejteget egy fanatikusan képviselt eszme? Miből táplálkozik az emberiséget folyamatosan sakkban tartó és egyre fenyegetőbb terrorizmus? Mit mondhat, mit tehet az igazát, helyét kereső kisember a mindenkori politikai és hatalmi játszmáknak kiszolgáltatva? Korrupció és kommunizmus, nacionalizmus és terrorizmus, nimfománia és hatalommánia, forradalom és ellenforradalom, bolondok tánca, vagy amit akartok… Szabad lesz? Táncolunk?” – teszi fel az előadással a kérdéseit Sebestyén Aba, az előadás rendezője.

A mi megválaszolandó kérdésünk:

Ki a tragikomédia szerzője?

A) Spiró György
B) Lev Birinszkij
C) a rendező

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. Az előadás június 30-án, csütörtökön 20:00-tól kezdődik a Városmajori Szabadtéri Színházban.  

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr178852752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása