7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Tartuffe-re a Városmajorba! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Tartuffe-re a Városmajorba! LEZÁRVA

2016. 06. 22. | TörökÁkos

Játékunk nyertesei a tatabányai Jászai Mari Színháznak a POSZT-on két díjat is kiérdemlő Tartuffe-jét nézhetik meg a Városmajori Szabadtéri Színházban.

A játék lezárult. A nyertesek:


Berta Ninett
Boronyák Rita
Rada Lilla

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a Tartuffe június 28-i előadására azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre június 25-án 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

5.JPGTartuffe - Megyeri Zoltán, Crespo Rodrigo (fotó: Szvatek Péter - Jászai Mari Színház, Népház)

Moliere-t támadták az álszentséget kipellengérező Tartuffe-je miatt. Betiltották, átíratták, kiátkozással fenyegetőztek. És persze imádták és bemutatták, azóta is megszámlálhatatlan alkalommal. Mert az ember lényege szerint nem változik. És a legtöbbet az ember hazudik. Nincs virága, tollazata, amivel becsaphatná a környezetét. Ezért a nyelve a hazugság eszköze.

Az előadás – a szöveg és a rendezői jelek mellett – alapvetően a színészi játékra épít, és ebben az esetben van is mire”- írtuk az előadásról kritikánkban

A tatabányai Jászai Mari Színház előadása POSZT-on a legjobb mellékszereplő (Danis Lídia) és a legjobb dramaturgia (dramaturg Szikszai Rémusz) díját is megkapta.

tartuffe_foto_szvatek_peter_jaszai_mari_szinhaz_nephaz.jpgTartuffe - Danis Lídia (fent) - Fotó: Szvatek Péter - Jászai Mari Színház, Népház

A megválaszolandó kérdés:

Ki játssza az előadás címszerepét?

A) Crespo Rodrigo
B) László Zsolt
C) Megyeri Zoltán

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. Az előadás június 28-án, kedden 20:00-tól kezdődik a Városmajori Szabadtéri Színházban.  

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr688832604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása