7óra7

Új évad Egerben – „Színház a színházban”

Új évad Egerben – „Színház a színházban”

2016. 06. 07. | 7óra7

Blaskó Balázs igazgató megfogalmazásában a megtartva továbblépés jellemzi a Gárdonyi Géza Színház következő évadát, amely során tizenhárom új darabot mutat be.

Bemutatják a Hamletet, La Mancha lovagját, a Black Comedy-t, a Lili bárónő, valamint a Legyetek jók, ha tudtok című darabokata gyerekeket pedig Az ördög három aranyhajszála, a Tündér Mira és a Fülemüle című mesejátékokkal várják. A stúdióban műsoron marad a Görgey és a Vendégség, új bemutató lesz a Tárlat az utcán

gardonyi.jpg        Az egri Gárdonyi Géza Színház

Az egri tánctagozat, a GGTánc Eger két egész estés koreográfiával készül: az Anna Kareninát Velekei László, a Kamaszokat Grecsó Zoltán koreografálja. Az előbbi a Miskolci Balettel közös bemutató, és mindkét városban játsszák majd. Ősszel ötödik alkalommal rendezik meg az Egri Stúdiószínhàzi Tàncfesztivált, melyre öt nap alatt tizenkét előadás érkezik. 

Forrás: Gárdonyi Géza Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr528785478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása