7óra7

JÁTÉK – Nyerjen jegyet az Őszi szonátára! LEZÁRVA

JÁTÉK – Nyerjen jegyet az Őszi szonátára! LEZÁRVA

2016. 03. 21. | 7óra7

Az Orlai Produkció új előadása, az Őszi szonáta sajtó- és szponzori bemutatójára nyerhetnek páros belépőt azok, akik velünk játszanak.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a március 27-ei előadásra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre március 23-án, 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult, a nyertesek:

Eke Dorottya
Májer Beáta

Eva karácsonyra hazahívja évek óta nem látott anyját, Charlotte-ot; férjével, Viktorral nagyon készülnek a találkozásra. Az elismert és gazdag zongoraművésznő nem tudta, hogy  Eva maga mellé vette másik leányát, a fogyatékos Helenát, akit még ő helyezett el egy intézetben... van mit megbeszélniük az ünnepek alatt. Anya és lánya szeretetre vágyva küzdenek egymás elismeréséért, megértéséért, tiszteletéért. Az előadás Ingmar Bergman 1977-78-ban készült híres filmjének forgatókönyve alapján készült .

6m6c1664.jpgUdvaros Dorottya az Őszi szonáta olvasópróbáján (fotó: Takács Attila)

A megválaszolandó kérdés:

Az Orlai Produkció melyik előadásában játszik még az Őszi szonátában Charlotte-ot megformáló Udvaros Dorottya?

A) Hitted volna?
B) Gyógyír északi szélre
C) A szív hídjai

A helyes válasz a C) A szív hídjai volt.

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 2x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A sajtó- és szponzori bemutató előadás március 27-én, vasárnap este 7 órakor kezdődik a Thália Színház Mikroszínpadán.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr348508030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása