7óra7

Törőcsik Mari nyolcvanéves - Gála a Nemzetiben

Törőcsik Mari nyolcvanéves - Gála a Nemzetiben

2015. 10. 01. | 7óra7

Törőcsik Mari különleges előadással készült a születésnapjára. A nyáron megkezdte Az öreg és a tenger című produkció próbáit Anatolij Vasziljev rendezővel, ám orvosai tanácsára végül nem vállalta a bemutatót. A művésznő továbbra is játssza a Nemzetiben a szerepeit, legközelebb október 24-én és 25-én lép színpadra Zsótér Sándor rendezésében, Henrik Ibsen Brand című darabjában.

Brand - Trill Zsolt és Törőcsik Mari

A művésznő 80. születésnapjára a Nemzeti Színház kiállítást rendez, melyen olyan tárgyakat is szeretnénk bemutatni, melyeket a művésznőhöz kapcsolódóan őriznek tisztelői. Várják azok jelentkezését, akik fotókkal, jegyekkel, egyéb tárgyakkal rendelkeznek, és ezeket ideiglenesen a kiállítás rendelkezésére bocsájtanák. A felajánlásokat a teátrum a torocsik80@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen fogadja. Azoknak, akik a kiállítás időtartamára felajánlják személyes emléktárgyukat a művésznőről, különleges ajándékkal kedveskedik a Nemzeti Színház.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr27992343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása