7óra7

Különleges „jégpáncélt” kapott a Szegedi Szabadtéri színpada

Különleges „jégpáncélt” kapott a Szegedi Szabadtéri színpada

2015. 06. 28. | 7óra7

Az álarcosbál látványvilágát speciális módon kell megoldani: ahol az egyik pillanatban még az operaénekesek mozognak, ott egy pillanattal később már az Art on Blades jégtáncosai suhanhassanak.

A különleges felületet a SummericeTM – A négy évszakos korcsolyapálya brand építette be a Dóm téri színpadra. Ez kapja az egyik legnagyobb szerepet az operaelőadás látványvilágában. Az előadás báli jelenetében ugyanis egy jégrevüt láthatnak a nézők, melynek sztárvendége a világhírű műkorcsolyázó, Katarina Witt lesz. Az Art on Blades tagjai Swarovski-kristályoktól csillogó ruhában, egy hatalmas jégcsap-csillár alatt kísérik majd az egykori olimpiai és világbajnokot a jégre.

A speciális látványvilágú előadást július 3-án és 4-én nézheti meg a közönség, többek közt László Boldizsár, Rálik Szilvia, Wiedemann Bernadett vagy épp Szemere Zita operaénekesek közreműködésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr607992571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása