7óra7

Flying Bodies Workshop

Flying Bodies Workshop

2015. 06. 04. | 7óra7

A 7 nap során, minden nap három foglalkozásra kerül sor. Elsőként Tony Thich tart parkour és akrobatika foglalkozást, aztán Csuzi Márton folytatja tánc és akrobatika órával, majd egy közös, kompozíciós foglalkozással zárják a napot. Az utolsó nap, egy rövid workshop bemutatóval zárul a hét, melyen közönség előtt is prezentáljuk a kurzus tartalmát, eredményeit. Mindemellett, esténként extra programok is helyet kapnak, mint koncert, előadás vagy közös piknik. A workshopra alapvetően, intenzív mozgás terén tapasztalt érdeklődőket várunk.

Yamak- Erős test, erős szellem.
Yamakasi- Több erős test, erős szellem. Együtt. Közösség.

Art Du Déplacement, a helyváltoztatás művészete. Egy mozgásforma, egy életforma, amelyben a gondolkodás felszabadul a kötöttségek alól. Sokan úgy ismerik, mint Parkour, vagy Free Running. A tér elemein, akadályain történő áthaladás, vagy elmozdulás, melyben az akadályok nem kikerülendők, hanem kihasználandók. Az akrobatika, a kreativitás, és a helyváltoztatás szabadsága által. A fizikai képességek próbára tétele ez, melyben a funkció és a forma azonosulni próbál. Tehát a cél az áthaladás (funkció), és annak módjának (forma) egyesítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr497992683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása